€35,00
Το Scatterbrain του Kevin Levrone είναι ένα εξαιρετικό pre-workout (σε περιορισμένη έκδοση) που θα σου δώσει φουλ ενέργεια και συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Ψάχνεις να βρεις τρόπο ώστε η προπόνησή σου να είναι γεμάτη ενέργεια, δύναμη και ένταση; Τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Scatterbrain του Kevin Levrone! Κάθε δόση του αποτελείται από 2 ξεχωριστά μείγματα: Ένα μείγμα για δύναμη-ενέργεια και ένα για ένταση.
Το 1ο μείγμα έχει συστατικά όπως η β-αλανίνη, η καφεΐνη, η αργινίνη και κιτρουλίνη και έχει ως σκοπό να σου παρέχει αυτή την ενέργεια και δύναμη που θες ώστε να πετύχεις κάθε στόχο σου.
Το 2ο μείγμα αποτελείται από χολίνη, γλουταμίνη, τυροσίνη και γ-αμινοβουτυρικό οξύ που θα συμβάλλουν στο να έχεις ένταση κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Με απλά λόγια, αν θες να σπάσεις τα ατομικά σου ρεκόρ, να αντέξεις ακόμα περισσότερο και γενικά να έχεις μια ανεπανάληπτη προπόνηση το Scatterbrain είναι η λύση.
Μιας και μιλάμε για ένα προεξασκητικό συμπλήρωμα, η καλύτερη στιγμή για να το πάρεις είναι 20-30 λεπτά πριν την προπόνηση. Απλά χρησιμοποίησε 1 scoop σε 400ml νερό.
Εξαιρετική επιλογή για να τη συνδυάσεις με το Scatterbrain είναι 1 scoop από αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας.
Συστατικά