Κρεατίνη

Η κρεατίνη αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα συμπληρώματα διατροφής. Είναι επίσης επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την απόδοση κατά την άσκηση.

Όποια και αν είναι η σωματική σου άσκηση, η κρεατίνη είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσει τις επιδόσεις σου, ειδικά όσον αφορά τα αθλήματα που απαιτούν υψηλή ένταση και ‘’έκρηξη’’. Αν λοιπόν ψάχνεις για ένα συμπλήρωμα που σίγουρα θα σε ανεβάσει επίπεδο τότε πρέπει να πάρεις ένα συμπλήρωμα κρεατίνης.

Κρεατίνη τι είναι

Κρεατίνη – τροφές

Υπάρχουν ορισμένες τροφές που είναι πλούσιες σε κρεατίνη. Αυτές είναι: το κόκκινο κρέας, το συκώτι, το χοιρινό κρέας, ο σολομός και ο τόνος. Τροφές που πάντα περιέχονται σε ένα σωστά δομημένο πλάνο διατροφής!

Κρεατίνη – αποτελέσματα

Όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την απόδοση. Άρα χρησιμοποιώντας ένα συμπλήρωμα κρεατίνης τα αποτελέσματα είναι… σίγουρα!  

Κρεατίνη – πότε την παίρνουμε

Μπορείς να πάρεις 5γρ. κρεατίνης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αλλά καλύτερη στιγμή συνήθως είναι μετά την προπόνηση μαζί με το ρόφημα πρωτεΐνης και έναν γρήγορο υδατάνθρακα ή λίγο πριν την προπόνηση μαζί με το pre-workout σου (δες αν έχει και αυτό έξτρα όμως).

Είδη Κρεατίνης

Υπάρχουν διάφορες μορφές κρεατίνης. Η πιο γνωστή είναι η μονοϋδρική κρεατίνη και ακολουθούν η αλκαλική κρεατίνη, η υδροχλωρική κρεατίνη και η αιθυλεστερική κρεατινη.

Κρεατινη παρενέργειες

Πολλοί αναρωτιούνται: ‘’Είναι η κρεατίνη ασφαλής;’’. Η απάντηση είναι ΝΑΙ, είναι απόλυτα ασφαλής εφόσον την χρησιμοποιείς ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης. Η κρεατίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ταυτόχρονα ελεγμένα συμπληρώματα διατροφής και καμία έρευνα δεν έχει αποδείξει το αντίθετο.

Βρες κρεατίνη

Home » Intra-workouts » Κρεατίνη

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Φίλτρα