Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας – BCAAs

Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας: Γνωστά και ως BCAA (Branched-Chain Amino Acids) αποτελούνται από 3 βασικά αμινοξέα. Τη Λευκίνη (L-leucine), την Ισολευκίνη (L-isoleucine) και τη Βαλίνη (L-valine). 

Τα αμινοξέα BCAA παίζουν σημαντικό ρόλο στη μυϊκή ανάπτυξη και την πρωτεϊνοσύνθεση, ενώ αυτό που τα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερα είναι ότι δεν μπορούν να παραχθούν από τον ανθρώπινο οργανισμό συνεπώς πρέπει να ληφθούν εξωγενώς.

Οι ωφέλειές τους είναι πολλαπλές αφού εκτός από την πρωτεϊνοσύνθεση και την μυϊκή ανάπτυξη και αποκατάσταση, έρευνες έχουν δείξει ότι μπορούν να συμβάλλουν και στο χάσιμο κιλών και το κάψιμο λίπους.

Είτε λοιπόν ακολουθείς ένα πλάνο διατροφής για χάσιμο λίπους, είτε θες να μην έχεις απώλεια μυϊκής μάζας κατά το πρωινό σου αερόβιο νηστικός ή κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου, τα BCAA πρέπει να αποτελούν ένα από τα βασικά σου συμπληρώματα.

Στο fitbuddy μπορείς να βρεις τα μόνο τα καλύτερα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας που ξεχωρίζουν για την υψηλή περιεκτικότητά τους καθώς και τις μοναδικές γεύσεις τους.

Βρες αμινοξέα BCAA

Home » Intra-workouts » Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Φίλτρα